Happy Anniversary, Papa & Mama. It was so sweet of papa to cook 5 courses meal for mama. Here's the first one - Scallop & Lobster Puree Ravioli Bisque. Yummy~! I wanted to eat this one more, but better save for the rest.
パパ、ママ結婚11周年おめでとう!優しいでしょおー。パパがねママの為に5コースのお料理を作ってあげたんだよ。
最初は、ホタテとロブスターが入ったラビオレパスタスープ。すっごくおいしくっておかわりしたかったけどまだまだいっぱい出てくるお料理の為に我慢しておいたの。
Second one: Assorted Lobster Salad - This was so yummy too and loved the seaweed & grapefruits combination!
2品目:ロブスターサラダーこれもおいしかったああ。わかめサラダとグレープフルーツの組み合わせがよかったよ。
Third : Indian Tomato Soup - Loved the little spicy soup!
3品目:インド風トマトスープーこのちょっとピリッとしたスープもおいしかったよ。
Main course: Filet Mignon top with Blue Cheese Crumbs with asparagus. - Fancy fancy! Both papa & mama enjoyed blue cheese topping! Brigitte & I simply enjoyed the steak!
メインコース:フィレステーキ、ブールチーズのせとアスパラガス。すっごい豪華~~!パパもママもブルーチーズのトッピングが気に入ってたんだ。ブリちゃんと私は軟らかいお肉に感動~~。
Chef papa is preparing the desert! Guess what is coming next??
パパシェフはデザートの準備中。何がでてくるの。。?
Thanks for waiting!
Desert : French Banana Souffle
So light and melt in our mouths. It was such a lovely night. Love, Miyu
お待たせ。
デザートは、フレンチバナナスフレでした。
すっごく軽くってお口の中で融けるようだったよ。楽しいディナーパーティだったね。未愉
No comments:
Post a Comment