First, we pealed potatoes, cut onions, mushrooms, celery, carrots and bacons.
ブリジットと一緒にニジヤのクッキング雑誌(12月号)のキッズクッキングショーにでたんだ。最初はじゃがいもの皮をむいて、玉ねぎ、しめじ、セロリ、にんじん、ベーコンを切ります。
Cook clams with white wine or sake until they are open! Then, move them out.
あさりを白ワイン&鮭で蒸します。口が開いたら汁ごとボウルに移しておきます。
Add butter into the pot and cook bacon. Then, add the rest of vegetables. Cook well. Add flower, water, Consome powder, juice from clams only.
バターを溶かした鍋でベーコンを炒めます。それから、野菜を炒めてます。こ麦粉、お水、コンソメ、あさりの知るだけ入れます。
Cook until all the vegetables become soft.
お野菜が柔らかくなるまでグツグツ煮ます。
Add milk, put back clams and cook for another 10 minutes or so. Finally, add heavy cream, salt & pepper.
牛乳を少しずついれ、あさりを戻して10分ほど弱火で煮ます。最後に生クリーム、塩、こしょうで味を調えます。
Ready to eat!! Love, Miyu
できあがり♪ 未愉
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